AMD Radeon RX 5600M

Message boards : GPUs : AMD Radeon RX 5600M
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
JLShaw

Send message
Joined: 3 Oct 20
Posts: 1
Message 100937 - Posted: 3 Oct 2020, 20:26:04 UTC

Am trying to use AMD Radeon RX 5600M on primegrid. It appears that work is requested in the preference file, but that no work is getting sent.

Am I missing something?



10/3/2020 3:05:19 PM | | cc_config.xml not found - using defaults
10/3/2020 3:05:19 PM | | Starting BOINC client version 7.16.11 for windows_x86_64

10/3/2020 3:05:20 PM | | OpenCL: AMD/ATI GPU 0 (ignored by config): AMD Radeon(TM) RX 5600M Series (driver version 3075.12 (PAL,LC), device version OpenCL 2.0 AMD-APP (3075.12), 6128MB, 6128MB available, 691 GFLOPS peak)

10/3/2020 3:05:20 PM | | OpenCL: AMD/ATI GPU 1: AMD Radeon(TM) Graphics (driver version 3075.12 (PAL,HSAIL), device version OpenCL 2.0 AMD-APP (3075.12), 12365MB, 12365MB available, 1434 GFLOPS peak)

10/3/2020 3:05:20 PM | | Processor: 16 AuthenticAMD AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics [Family 23 Model 96 Stepping 1]


10/3/2020 3:05:20 PM | | OS: Microsoft Windows 10: Core x64 Edition, (10.00.19041.00)
10/3/2020 3:05:20 PM | | Memory: 31.37 GB physical, 36.37 GB virtual
10/3/2020 3:05:20 PM | | Disk: 459.09 GB total, 369.29 GB free

10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | General prefs: from PrimeGrid (last modified 11-Sep-2020 20:13:46)
10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | Computer location: home
10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | General prefs: no separate prefs for home; using your defaults
10/3/2020 3:05:20 PM | | Reading preferences override file
10/3/2020 3:05:20 PM | | Preferences:
10/3/2020 3:05:20 PM | | max memory usage when active: 16060.75 MB
10/3/2020 3:05:20 PM | | max memory usage when idle: 16060.75 MB
10/3/2020 3:05:20 PM | | max disk usage: 2.00 GB
10/3/2020 3:05:20 PM | | max CPUs used: 14

10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | URL http://www.primegrid.com/; Computer ID 1024479; resource share 95
10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | Not using AMD/ATI GPU: project preferences
ID: 100937 · Report as offensive
Dr Who Fan
Avatar

Send message
Joined: 10 May 07
Posts: 715
United States
Message 100941 - Posted: 4 Oct 2020, 3:38:54 UTC - in response to Message 100937.  

Your problem is with your settings at PrimeGrid:
10/3/2020 3:05:20 PM | PrimeGrid | Not using AMD/ATI GPU: project preferences

Make sure you have a check in the box for AMD/ATI GPU on the Default Venue AND one or MORE boxes checked for ATI/AMD GPU Applications.
ID: 100941 · Report as offensive
Profile Jord
Volunteer tester
Help desk expert
Avatar

Send message
Joined: 29 Aug 05
Posts: 14687
Netherlands
Message 100953 - Posted: 4 Oct 2020, 8:40:35 UTC - in response to Message 100941.  
Last modified: 4 Oct 2020, 8:41:19 UTC

His chosen GPU is also the weakest thus default not used
10/3/2020 3:05:20 PM | | OpenCL: AMD/ATI GPU 0 (ignored by config): AMD Radeon(TM) RX 5600M Series
so he'll need help adding use_all_gpus to cc_config.xml (which I can't do from my phone)
ID: 100953 · Report as offensive

Message boards : GPUs : AMD Radeon RX 5600M

Copyright © 2021 University of California. Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.