Having trouble configuring Boinc Server: fcgi-stdio.h not found

Message boards : Server programs : Having trouble configuring Boinc Server: fcgi-stdio.h not found
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
CaesarS

Send message
Joined: 21 May 15
Posts: 3
United States
Message 62270 - Posted: 22 May 2015, 2:12:58 UTC

I've downloaded the source using git.

Also ran _autosetup.

During configure I see the warning below. Is it an error? What am I missing?

Thank you, Caesar.

checking if CFLAG '-include fcgi_stdio.h' works... no
configure: WARNING: fcgi-stdio.h not found.
------------------------------------------------------------
Disabling FCGI. Will not build components that require FCGI
------------------------------------------------------------
ID: 62270 · Report as offensive
ChristianB
Volunteer moderator
Volunteer developer
Volunteer tester

Send message
Joined: 4 Jul 12
Posts: 305
Germany
Message 62272 - Posted: 22 May 2015, 8:07:28 UTC
Last modified: 22 May 2015, 8:08:41 UTC

The message is a warning that the fast CGI components are not build. This is only critical if you want to use the fast-CGI enabled components. For normal use the default components work fine.
ID: 62272 · Report as offensive
CaesarS

Send message
Joined: 21 May 15
Posts: 3
United States
Message 62307 - Posted: 24 May 2015, 20:17:41 UTC - in response to Message 62272.  

Thank you, I'll ignore it then.
ID: 62307 · Report as offensive

Message boards : Server programs : Having trouble configuring Boinc Server: fcgi-stdio.h not found

Copyright © 2017 University of California. Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License, Version 1.2 or any later version published by the Free Software Foundation.